Rød Ungdom

Bli medlem! Ivers blogg

Israel

2. juni 2010, 11:15 | Kategori: .

Angrepet på nødhjelpskonvoien Freedom Flotilla er et nytt lavmål fra Israels side. Rød Ungdom mener Israel burde skamme seg, og kårer dem til Ukas Dust!

Israel er en av verdens sterkeste militærmakter. Hvis de hadde et reelt ønske om å unngå en voldelig konfronasjon, kunne de hindret konvoien i å bryte blokkaden på mange andre måter enn å sette inn kommandosoldater. I stedet velger de som vanlig å skyte spurv med kanon. Resultatet er en regelrett nedslakting, og minst ni drepte.

Angrepet mot båtene vil ta flere liv i tiden som kommer, siden nødhjelp som skulle til Gaza ikke kommer fram. På nytt viser Israel at de vil opprettholde blokkaden av Gaza med alle midler, og ikke kommer til å gi palestinerne sin frihet før de blir tvunget til det. Sjeldent har noen vært mer kvalifisert til å bli Ukas Dust.